Mit használjunk a magasfényű bútorok, de legfőképpen konyhabútorok tisztításához és karbantartásához?
0 comments
Share:
Mit használjunk a magasfényű bútorok, de legfőképpen konyhabútorok tisztításához és karbantartásához? Akinek magasfényű bútora van, minden bizonnyal maga is szembesült ezzel a kérdéssel. Magasfényű konyhabútorok vásárlásakor ügyfeleink gyakran kérnek tanácsot tőlünk arra vonatkozóan, hogy milyen tisztítószereket érdemes használni, hogy a bútor minél tovább szolgáljon gazdája örömére, hiszen a konyhában éri a bútorokat a legtöbb zsíros, vizes és párás hatás. A válaszért olvassa el ezt a cikket.

Mit használjunk a magasfényű bútorok, de legfőképpen konyhabútorok tisztításához és karbantartásához?

Akinek magasfényű bútora van, bizonyára találkozott hasonló problémával.

kedvencbutor.hu - ujjlenyomatos magasfényű konyhabútor front

Valljuk be, ez nem valami kellemes látvány!

Magasfényű konyhabútorok vásárlásakor ügyfeleink gyakran kérnek tanácsot tőlünk arra vonatkozóan, hogy milyen tisztítószereket érdemes használni, hogy a bútor minél tovább szolgáljon gazdája örömére, hiszen a konyhában éri a bútorokat a legtöbb zsíros, vizes és párás hatás.

Egy tisztítószer kiválasztásánál a következő szempontokat érdemes előtérbe helyezni:

  • ne legyen maró- és súrolóhatású;
  • hosszantartó tiszta felületet biztosítson a ritkább takarítás és ezáltal kevesebb fizikai hatás ( kopás és karcolódás ) érdekében;
  • megfelelő ár/érték arány;
  • gazdaságos kiszerelés, biztonságos használat.

A sok ismert és üzletekben gyakran előforduló szer ritka esetben felel meg a fent felsorolt követelmények mindegyikének egyszerre, így eléggé nehéz helyzetben voltunk, amikor vevőink tanácsot kértek tőlünk.

Az egyik magasfényű piros konyha ( frontok és munkalap is ! ) tervezése közben említettük ügyfelünknek, hogy ennek a bútornak a tisztántartása nagyobb odafigyelést és energiát igényel majd, de vevőnk magabiztos volt a magasfényű piros szín kiválasztásában és továbbra is ragaszkodott ahhoz.

A konyha beépítését követően, vevőnk elárulta magabiztosságának okát és be is mutatta annak hatását. Elővett egy jelölés nélküli szórófejes flakont és lefújta az előzőleg általunk gondosan ujjlenyomatokkal ellátott magasfényű piros munkalapot, hagyta egy kis ideig, majd letörölte egy finom, nem súroló hatású törlőronggyal. A munkalap egy másik részén ugyanezt megismételte egy ismert márkájú tisztítószerrel. Ekkor az eredmény azonos volt számunkra mindkét tisztítószer esetében, majd vevőnk megkért, hogy ismét próbáljunk ujjlenyomatot hagyni a megtisztított felületeken és ekkor jött elő a különbség. Igen, jól gondolja! Az ismert tisztítósszerrel kezelt felület ismét foltos lett, a számunkra ekkor még ismeretlen tisztítószerrel kezelt felület továbbra is tiszta maradt. Erre azt a magyarázatot kaptuk, hogy ez a hatás a tisztítószer probiotikus technológiájának köszönhető.

Én magam eléggé szkeptikus vagyok a csodaszerekkel szemben, azonban ez a tisztítószer nem csoda, nem főzi meg az ebédet helyettünk, hanem inkább egy praktikus és hasznos termék, amely olyan eredményt produkál, amit szerintem sok háziasszony értékel majd.

Most megosztom Önnel is – ez a Biocom4You által forgalmazott Clean Soft SCD probiotikus tisztítószer koncentrátum mandarin vagy menta-citrom illóolajjal.

kedvencbutor.hu - SCD Clean Soft tisztítószer koncentrátum magasfényű bútor frontok tisztításához

Ha Ön is szívesen kipróbálná ezt a tisztítószert, akkor megvásárolhatja nálunk ( info@kedvencbutor.hu, tel: +36 20 504 71 11 ), vagy regisztrálhatja magát a https://webshop.okonet.hu/ oldalon a 263177 ajánlói kód megadásával és beszerezheti a terméket közvetlenül a forgalmazótól.

 

kedvencbutor.hu

Budapest, 2021.01.08.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

X