KÖZELEBB A TERMÉSZETHEZ
0 comments
Share:
A KÖZELEBB A TERMÉSZETHEZ új programunk keretein belül bevezettünk kínálatunkba több modern és klasszikus stílusú tömör fa frontos konyhabútor modellt is, melyekkel közelebb kerülhet a természethez otthonában is. Aki 2021 február végéig ezekből a modellekből ad le rendelést, annak ajándékba adunk egy-egy kedvencbutor.hu logóval ellátott stílusos női vagy férfi karórát. A programnak megfelelően ezek a karórák is részben természetes anyagból, azaz fából készülnek. A legügyesebb megrendelőink 1 pár, azaz egy női és egy férfi karóra boldog tulajdonosai is lehetnek.
????KÖZELEBB A TERMÉSZETHEZ???? új programunk keretein belül bevezettünk kínálatunkba több modern és klasszikus stílusú tömör fa frontos konyhabútor modellt is, melyekkel közelebb kerülhet a természethez otthonában is.
????Aki 2021 február végéig ezekből a modellekből ad le rendelést, annak ajándékba adunk egy-egy kedvencbutor.hu logóval ellátott stílusos női vagy férfi karórát.⌚️ A programnak megfelelően ezek a karórák is részben természetes anyagból, azaz fából készülnek. A legügyesebb megrendelőink 1 pár, azaz egy női és egy férfi karóra boldog tulajdonosai is lehetnek. ????
????A képeken szereplő órák csak egy része a teljes választéknak. Konyhabútor rendeléskor majd a teljes kínálatból lehet választani.????
????KÖZELEBB A TERMÉSZETHEZ???? programban szereplő konyhabútor modellek a következők:
????LEGYEN ÖN IS A ????KÖZELEBB A TERMÉSZETHEZ???? PROGRAM RÉSZTVEVŐJE ÉS NYERJEN JÁTSZVA KARÓRÁT SZAVAZÁSÁVAL!????
????Bátran szavazzon kedvencére a felsorolt konyhabútor modellek közül. Ehhez nem kell mást tennie, mint facebook oldalunkon kommentbe bemásolni a kiválasztott típust a mellette lévő linkkel együtt.????
⌛️Szavazását 2021.02.28-án 13.00 óráig adhatja le, majd szintén ezen a napon 17.00 órakor online kisorsolunk egy szerencsés nyertest a szavazók közül, aki egy női vagy férfi karórát kap ajándékba fa díszdobozban a kedvencbutor.hu logójával. ????
????????????Szeretettel várjuk a szavazatokat és sok szerencsét kívánunk! ????????????????????????
☝️Figyelem❗️
????A tájékoztató nem teljeskörű. További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot az ????info@kedvencbutor.hu e-mail címen,
vagy a ☎️ +36 20 504 71 11 telefonszámon.
Kedvencbutor ajándék akció

Leave a Comment

Your email address will not be published.

X