Modern nappali bútor INBOX ( magasfényű front )

Modern nappali bútor INBOX ( magasfényű front )

Modern nappali bútor INBOXTermék információ:Magas minőségű laminált forgácslap, , falra rögzíthető Méretek: 286 X 41 X 210 cmSzínválaszték: fehérfeketeOpció: LED világítás Lengyel bútor.Garancia 12 hónapKedves Vásárló!FONTOS INFORMÁCIÓ!Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalunkon keresztüli online vásárlási és fizetési funkció nem működik, ezért a vásárlással, megrendeléssel vagy fizetéssel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit vagy megrendelését az info@kedvencbutor.hu e-mail címen vagy 06 20 504 71 11 telefonszámon adhatja le.Köszönjük megértését!

Share:

Termékleírás

Modern nappali bútor INBOX
Termék információ:
Magas minőségű laminált forgácslap, , falra rögzíthető 
Méretek: 286 X 41 X 210 cm

Színválaszték: 

  • fehér
  • fekete

Opció: LED világítás 

Lengyel bútor.
Jótállás a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet, vagy az aktuális törvény és rendeletek szerint!

Az ár nem tartalmazza a LED világítást, fali rögzítéshez szolgáló síneket, dűbeleket és csavarokat. LED világítás több színben, illetve RGB is rendelhető a bútorhoz!

Kedves Vásárló!

FONTOS INFORMÁCIÓ!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalunkon keresztüli online vásárlási és fizetési funkció nem működik, ezért a vásárlással, megrendeléssel vagy fizetéssel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit vagy megrendelését az info@kedvencbutor.hu e-mail címen vagy 06 20 504 71 11 telefonszámon adhatja le.

Köszönjük megértését!

X