Cikkek

A Fehér, Szürke és Arany Színek Eleganciája a Konyhabútor Tervezésében

kedvencbutor.hu - elin konyhabútor fehér szürke és arany

 

 

Amikor otthonunkat tervezzük és kialakítjuk, a konyha gyakran az egyik fő központi helyisége lesz. A konyha nem csupán az ételkészítés helyszíne, hanem egy olyan tér, ahol a család és barátok összegyűlnek, beszélgetnek, és közös emlékeket teremtenek. Ezért fontos, hogy a konyha kialakítása harmonikus és stílusos legyen. Tovább…

 

 

 

 

 

 

Nina konyhabútor – kiforrott, letisztult modern formák

kedvencbutor.hu-Nina prémium kategóriás modern elemes konyhabútor

 

2024.04.12.

Újgenerációs konyhák mestersége rejlik az egyszerűségükben – a szekrények szimmetrikus geometriájában, az érintetlenül sima felületű frontokban, a nem tolakodó, időtlen színekben és mintákban. Tovább…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kisméretű konyhák művészete: praktikum és világos színek

kedvencbutor.hu - pici egyedi modern konyhabútor

 

 

2024.04.06.

Kisméretű konyhákban a hely kihasználása mindenekfelett áll. Amikor a tér korlátozott, a bútorok elhelyezése és tervezése kulcsfontosságúvá válik a funkcionalitás és a kényelem szempontjából. Azonban a praktikum mellett a vizuális megjelenés is fontos tényező, amiért érdemes megfontolni a világos színek használatát. A jól megtervezett, kisméretű konyha olyan hely lehet, ahol a funkcionalitás és az esztétika egyaránt érvényesül, ha a tervezés során ezekre az alapelvekre helyezzük a hangsúlyt. Tovább…

 

 

 

 

 

 

 

 

ITALIA prémium kategóriás modern stílusú elemes konyhabútor.

kedvencbutor.hu-Italia prémium kategóriás modern elemes konyhabútor

2024.03.30.

Az ITALIA prémium kategóriás elemes konyhabútor egy olyan modern és funkcionalitást szem előtt tartó megoldást kínál, amely magával ragadja az igényes vásárlókat. Elegáns kialakítása és változatos szerkezeti lehetőségei révén tökéletes választás minden olyan otthonba, ahol a stílus és a funkcionalitás egyaránt fontos szempont. Tovább…

 

 

 

 

2024.03.15.

A modern életstílus új kihívásokat és elvárásokat támaszt a konyhatervezéssel szemben. Az emberek nemcsak a kényelmes és funkcionalitásban gazdag térre vágynak, hanem arra is, hogy az otthonuk legfontosabb helyisége stílusos és modern legyen. Ebben a kontextusban a modern konyhabútorok váltak egyre népszerűbbé, mivel azok az egyszerűség és a tiszta vonalak jegyében alkotnak egy modern, mégis funkcionális környezetet a konyha terében.

 

 

 

KÖZELEBB A TERMÉSZETHEZ

2021.02.12 – 17:43
A KÖZELEBB A TERMÉSZETHEZ új programunk keretein belül bevezettünk kínálatunkba több modern és klasszikus stílusú tömör fa frontos konyhabútor modellt is, melyekkel közelebb kerülhet a természethez otthonában is. Aki 2021 február végéig ezekből a modellekből ad le rendelést, annak ajándékba adunk egy-egy kedvencbutor.hu logóval ellátott stílusos női vagy férfi karórát. A programnak megfelelően ezek a karórák is részben természetes anyagból, azaz fából készülnek. A legügyesebb megrendelőink 1 pár, azaz egy női és egy férfi karóra boldog tulajdonosai is lehetnek.

Mit használjunk a magasfényű bútorok, de legfőképpen konyhabútorok tisztításához és karbantartásához

2021.01.08 – 17:32
Mit használjunk a magasfényű bútorok, de legfőképpen konyhabútorok tisztításához és karbantartásához? Akinek magasfényű bútora van, minden bizonnyal maga is szembesült ezzel a kérdéssel. Magasfényű konyhabútorok vásárlásakor ügyfeleink gyakran kérnek tanácsot tőlünk arra vonatkozóan, hogy milyen tisztítószereket érdemes használni, hogy a bútor minél tovább szolgáljon gazdája örömére, hiszen a konyhában éri a bútorokat a legtöbb zsíros, vizes és párás hatás. A válaszért olvassa el ezt a cikket.

Beépített konyhabútor akár 3 millió Ft állami támogatással !

2020.12.11 – 00:52
Beépített konyhabútor akár 3 millió Ft állami támogatással ! Ne hagyja ki, igényelje meg a legfeljebb 3 000 000 Ft-os állami támogatást beépített konyhabútorra a kedvencbutor.hu -tól még ma !

Rendkívüli nyitva tartás a koronavírus ideje alatt

2020.03.29 – 15:39
Tekintettel a koronavírus miatt kialakult helyzetre és a 2020.03.28-tól életbe lépett kijárási korlátozásra, a kedvencbutor.hu bútorbolt a szokásostól eltérő rendkívüli nyitva tartást vezet be visszavonásig.

Modern nappali bútor nélkül nincs fiatalos otthon!

2020.02.11 – 08:50
A fiatal felnőttek többsége szereti úgy berendezni az otthonát, hogy azon érződjön a fiatalosság, vagyis előszeretettel választanak korszerű berendezéseket.

Modern fürdőszoba bútorért keressen minket!

2020.01.14 – 09:15
A fürdőszoba olyan helyiség, ami fontos szerepet játszik az otthon töltött időben. Itt kezdődik a nap, majd este itt is ér véget.

Konyhabútor tervezés? Oda kell figyelni a legapróbb részletekre is!

2019.12.16 – 13:26
Ha konyhabútor tervezésről van szó, az emberek többsége főként a bútorzat stílusára, színvilágára és anyagára ügyel.

Bútorvásárlás kedvező áron? Lehetséges!

2019.11.12 – 14:17
A bútorok drágák – nagyjából ez jut mindenkinek eszébe, főleg, ha minőségi terméket szeretnének vásárolni, és nem a nagy lakberendezési áruházak termékeit.

Modern konyhabútor jó áron?

2019.10.22 – 10:45
Mostanában óriási népszerűségnek örvendenek a modern konyhabútorok, nem véletlenül, hiszen funkciójukban hatalmas előnyöket tartogatnak, és még a helyiség ízléses kialakításában is fontos szerepet játszanak.

Mire érdemes figyelni fürdőszoba bútor kiválasztásakor?

2019.08.01 – 10:07
Tény, hogy manapság óriási választék áll rendelkezésre a fürdőszobai bútorokból, így nagy eséllyel mindenki megtalálja a kínálatban a számára ideális berendezést. Vannak azonban olyan általános tényezők, amiket érdemes figyelembe venni fürdőszoba bútor vásárlásakor, így olyan berendezés tulajdonosa lesz a vevő, ami hosszú távon képes lesz megőrizni hibátlan állapotát.

Bútor outletünkkel csakis jól járhat!

2019.07.02 – 11:35
Legyen szó ruházati termékekről vagy műszaki cikkekről, az elmúlt években az outlet kereskedések hatalmas népszerűségnek örvendenek. Ezekben a boltokban a vevők sokkal kedvezőbb áron vásárolhatnak minőségi termékeket, mint más üzletekben, ráadásul az emberek gyakran igazi ritkaságokhoz, utolsó darabokhoz juthatnak hozzá. Ha Ön bútort vásárolna szívesen outlet kereskedésből, azonban még nem talált rá a megfelelő boltra ezzel kapcsolatban, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár!

kedvencbutor.hu – konyhabútor reklámfilm 2019.06.08.

2019.06.11 – 23:50
kedvencbutor.hu – konyhabútor reklámfilm 2019.06.08.

Bútorvásárláskor ár helyett a minőséget helyezze előtérbe!

2019.06.11 – 16:58
Bútorvásárláskor a vevők különböző szempontok szerint döntenek. Legtöbbjük sokszor a termékek árát helyezi előtérbe, és azt a bútort vásárolja meg a választékból, ami a legolcsóbb. Ez a vásárlás pillanatában mindenképp előnyös helyzetet teremt, azonban hosszú távon egyáltalán nem, ugyanis bútorvásárláskor egy olcsó termék a minőséggel kapcsolatban komoly kockázatokat is rejt magában.

Hosszú távon gondolkodjon akkor is, ha a konyhabútor ára a kérdés!

2019.05.10 – 12:18
Új konyháról álmodik? Az ábrándok szintjén még minden olyan könnyűnek tűnik, csak annyi a dolga az embernek, hogy szabadjára engedi a fantáziáját és gyönyörű konyhát, étkezőt hoz létre belőle. A valóságban ennél már többet kell tenni azért, hogy az álomkonyha kézzelfoghatóvá váljon. Foglalkozni kell olyan kikerülhetetlen dolgokkal is, mint amilyen a konyhabútor ára.

Konyhabútor vásár 2019.05.08-2019.05.14 között

2019.05.08 – 18:35
Konyhabútor vásár 2019.05.08-2019.05.14 között. Rendelje meg az akcióban résztvevő konyhabútorok bármelyikét vagy akár többet is és indítsa a nyári szezont ÚJ MODERN VAGY KLASSZIKUS KONYHABÚTORRAL. Csak időben kell elindítania megrendelését, hogy akciós áron jusson hozzá ÚJ KONYHABÚTORÁHOZ!

Pola modern konyhabútor – letisztult formák

2019.03.22 – 12:15
Bemutatjuk a letisztult modern vonalvezetésű Pola konyhabútor modellből felépített kicsi, de ugyanakkor funkcionális összeállításunkat. Sima magasfényű fehér fényezett MDF frontok, csillapítós szerelvények. A Pola fényes fehér modern konyhabútor összeállításban beépített elektromos tűzhely és sütő, beépített hűtő, beépített mosogatógép, beépített teleszkópos páraelszívó, zuhanyzós mosogató és mikrohullámú sütő kapott helyet.

Elkészült egy újabb country stílusú Rita elemes konyhabútor

2019.03.16 – 12:53
A country stílus kedvelőinek bemutatjuk Rita elemes konyhabútorunkat festett MDF frontokkal matt krém színben. Az ajtók és fiókok csillapítókkal vannak ellátva ( csapódásgátlókkal ). Elemenként bármilyen méretben és összeállításban, illetve többféle matt és magasfényű színben rendelhető. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma és terveztesse meg konyhabútorát! info@kedvencbutor.hu

Új Next konyhabútor Douglas fehér és magasfényű szürke színkombinációban

2019.02.15 – 19:57
2019-től a Fresh konyhabútor új színkombinációt és nevet kapott. Bemutatjuk az Új Next konyhabútort Douglas fehér és magasfényű szürke színkombinációban. Ez a típus rendelkezik a bővíthető blokk konyhák közül a leggazdagabb elemlistával . Részletekért katt ide: https://kedvencbutor.hu/termek/2442-konyhabutor-next-260cm

Amelia Patyna – az egyik legkedveltebb elemes klasszikus konyhabútor kínálatunkból.

2019.01.15 – 16:25
Amelia Patyna – az egyik legkedveltebb elemes klasszikus konyhabútor kínálatunkból. Bővebb információ az Amelia Patyna klasszikus konyhabútorról: https://kedvencbutor.hu/termek/1357-konyhabutor-amelia-patyna-elemes-szett-240cm

A napokban az Oliwia medellből készült fekete&fehér konyhaszigettel gazdagodott bemutatótermünk

2018.08.16 – 17:09
A napokban az Oliwia elemes családból összeállított fekete&fehér konyhaszigettel gazdagodott bemutatótermünk. Az Oliwia elemes konyhabútor család közel 30 színben és azok számtalan színkombinációjában elérhető matt, fényes és fa hatású frontokkal. Látogasson el hozzánk és tekintse meg kiállított konyhabútorainkat, hogy személyesen is meggyőződhessen termékeink minőségéről! Forduljon hozzánk bizalommal, mi megtervezzük konyháját, látványtervet készítünk róla és azt meg is valósítjuk.

Nyári szünet

2018.07.01 – 17:13
Kedves Vásárlóink! Üzletünk 2018.07.05 és 2018.07.15 között zárva tart! Nyitás: 2018.07.16, hétfő, 10.00 órakor Megrendeléseiket ezalatt is várjuk az info@kedvencbutor.hu címre

Bútorok hitelre

2018.05.08 – 20:57
2018.05.08-tól hitelre is megvásárolhatja kedvenc bútorát a kedvencbutor.hu bemutatóterem és bútorboltban.

Bárszék akció!

2018.05.07 – 19:15
Legyen gyors és vásárolja meg most 30%-os kedvezménnyel OUTLET bárszékeinket. A bárszékek ülésmagassága 63 és 83 cm között állítható. A tányértalp, teleszkóp és lábtartó krómozott. Az ülés fekete színű textilbőrrel van bevonva.

Vertigo Line konyhabútor széria

2018.04.26 – 15:48
Bemutatjuk a Vertigo Line konyhabútor szériát néhány 2018-as modellel.

Munkatársat keresünk!

2018.04.22 – 16:18
A kedvencbutor.hu bemutatóterem és bútorbolt 1 fő munkatársat keres bútorbolti eladó és asszisztens munkakörbe.

Konyhabútor tervezés, konyhabútor látványterv készítése

2018.04.21 – 12:34
A kedvencbutor.hu 2018 június végéig ingyen megtervezi konyháját és elkészíti annak látványtervét. Éljen a lehetőséggel, rendelje meg még ma konyhája látványtervét! Tel: 06 20 504 71 11, e-mail: info@kedvencbutor.hu

Nappali bútor készlet kisöprés 30-40% kedvezménnyel!

2018.04.20 – 17:26
A kedvencbutor.hu kiárusítja készleten lévő kiállított vagy utolsó darab nappali bútorait 30-40%-os kedvezménnyel. Ne maradjon le róra, keressen fel minket még ma!

Construma 2018, Budapest

2018.04.20 – 16:36
2018.04.11-2018.04.15 között sikerrel zajlott le a 2018-as Construma otthonteremtési kiállítás.
X