Home

Home

nálunk megtalálja kedvencét!

akciós és egyedi prémium bútorok egy helyen


Áruház


Keresés

Állami támogatás
3D látványterv
Nappali bútor
Konyhabútor
Fürdőszobabútor

Előző
Következő

Online konyhabútor tervező

INGYENES!

A tájékoztató alján található hivatkoásra kattintva átirányítjuk egy ingyenes konyhabútor tervező ( külső ) oldalra, ahol gyorsan és egyszerűen összeállíthatja saját konyhájának előzetes tervét. Kiválaszthatja a megfelelő alső és felső elemeket, beállíthatja azok szélességét.

Sajnos magyar nyelvű menü nem áll rendelkezésre, de kiválaszthatja a 21 idegen nyelvből az Önhöz legközelebb állót ( angol, német, orosz, francia, stb. )

 

Fontos!

– Az elkészült konyhatervet mentse el e-mail címének megadásával ( .hu végződésű e-mail címmel nem mindig működik, de a gmail.com-os fiókokra minden esetben sikeres volt a mentés );

– e-mail címe megadását követően megjelenik egy link, melyen elérhető a mentett konyhaterv. Ezt a linket kell majd elküldenie számunkra az  info@kedvencbutor.hu e-mail címre, hogy ellenőrizzük az Ön által elkészített konyhatervet, ha szűkséges, megtegyük módosítási javaslatainkat. A tervező oldalon keresztül leadott konyhabútor ajánlatkérés nem hozzánk érkezik!

– Ha valamiért nem sikerülne a link másolása felesleges izgulnia, mert az ingyenes konyhatervező oldal elküldi belépési nevét és jelszavát az Ön által megadott e-mail címre, majd belépve fiókjába, megtalálja mentett terveit és azokat megnyitva és újra mentve ismét
megjelenik a link;

– A megrendelés indítása előtt minden esetben ingyenes konzultációt és egyeztetést javaslunk kollégáinkkal, hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket, tervezési hibákat!

– Az így elkészült konyhaterv alapján 3D-s látványtervet is igényelhet az info@kedvencbutor.hu  e-mail címen vagy + 36 20 504 71 11 telefonszámon.

 

Jó tervezést!

 

 

Konyhabútor tervezéséhez klikk ide !

Worldwide Shipping

It elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Best Quality

It elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Best Offers

It elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Secure Payments

It elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

X