My cart0

kedvencbutor.hu-Orleans egyedi konyhabűtor kedvencbutor.hu nálunk megtalálja kedvencét! Kínálat megtekintése
kedvencbutor.hu - OTIS elemes előszobabútor

OTIS elemes gardrób rendszer! ÚJ TERMÉK BEVEZETŐ AKCIÓS ÁRON!

Online lapozható katalógusok

kedvencbutor.hu - Prémium konyhabútor katalógus

Ingyenes Online látványtervező Tegye meg az első lépést konyhája megálmodása felé!

A tájékoztató alján található hivatkoásra kattintva átirányítjuk egy ingyenes konyhabútor tervező ( külső ) oldalra, ahol gyorsan és egyszerűen összeállíthatja saját konyhájának előzetes tervét. Kiválaszthatja a megfelelő alső és felső elemeket, beállíthatja azok szélességét.

Sajnos magyar nyelvű menü nem áll rendelkezésre, de kiválaszthatja a 21 idegen nyelvből az Önhöz legközelebb állót ( angol, német, orosz, francia, stb. )

 

Fontos!

– Az elkészült konyhatervet mentse el e-mail címének megadásával ( .hu végződésű e-mail címmel nem mindig működik, de a gmail.com-os fiókokra minden esetben sikeres volt a mentés );

– e-mail címe megadását követően megjelenik egy link, melyen elérhető a mentett konyhaterv. Ezt a linket kell majd elküldenie számunkra az  info@kedvencbutor.hu e-mail címre, hogy ellenőrizzük az Ön által elkészített konyhatervet, ha szűkséges, megtegyük módosítási javaslatainkat. A tervező oldalon keresztül leadott konyhabútor ajánlatkérés nem hozzánk érkezik!

– Ha valamiért nem sikerülne a link másolása felesleges izgulnia, mert az ingyenes konyhatervező oldal elküldi belépési nevét és jelszavát az Ön által megadott e-mail címre, majd belépve fiókjába, megtalálja mentett terveit és azokat megnyitva és újra mentve ismét
megjelenik a link;

– A megrendelés indítása előtt minden esetben ingyenes konzultációt és egyeztetést javaslunk kollégáinkkal, hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket, tervezési hibákat!

– Az így elkészült konyhaterv alapján 3D-s látványtervet is igényelhet az info@kedvencbutor.hu  e-mail címen vagy + 36 20 504 71 11 telefonszámon.

 

Jó tervezést!

 

Konyhabútor tervezéséhez klikk ide !

videóink Termékbemutató- és reklámvideók

ITT TALÁL MEG MINKET bemutatóterem és raktár egyben a kényelmes kiszolgálás érdekében!

kedvencbutor.hu - itt talál meg minket
X